Bronze de Graslaub al Campionat d'Espanya júnior

Arnau Graslaub, a la dreta.

Arnau Graslaub va penjar-se la medalla de bronze al Campionat d’Espanya júnior de BTT en la modalitat de descens a la prova disputada a El Raso, Àvila. El corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme va ocupar l’últim graó del podi amb un temps final de 2’19”58, finalitzant a tres segons del vencedor, el madrileny Daniel Castellanos, i a un del català Adriel Pons, segon classificat. A més del tercer lloc júnior, Graslaub va ser 22è a la general.

De la seva banda, Àlex Iscla, tot i els problemes mecànics que va patir, va poder finalitzar el 14è a la categoria elit amb un registre final de 2’18”51, un crono que el va permetre acabar també el 16è de la classificació general. Iscla va acabar a deu segons del gallec Ángel Suárez, que va endur-se la victòria.