Bàsquet

El Morabanc busca guanyar per seguir viu l'última jornada

El MoraBanc visita el Saragossa amb el seriós dubte de Diagne, a la recerca d’un triomf per arribar viu a l’última jornada

El Morabanc busca guanyar per seguir viu l'última jornada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

72 hores després de la final contra l’Urbas Fuenlabrada, el MoraBanc Andorra afronta una nou duel clau contra el Casademont Saragossa amb l’únic objectiu de guanyar per poder arribar amb vida a l’última jornada del cap de setmana i jugar-se la permanència a una última carta contra el Lenovo Tenerife al Poliesportiu d’Andorra davant de la seva afició. En cas de no imposar-se al Príncipe Felipe, els tossuts números diuen que hi ha dues combinacions que farien baixar l’equip aquesta jornada: una derrota combinada amb victòries avui del Burgos, a València, i del Fuenlabrada, a casa contra el Breogán, o un triomf demà de l’Obradoiro al camp de la Penya.

El vestidor, però, s’aïlla dels números i només pensa en un objectiu: guanyar a Saragossa. Fer-ho, però, no serà gens fàcil, i el tècnic, Óscar Quintana, tindrà el dubte de Moussa Diagne fins a l’últim moment després del cop que va patir dissabte contra el Fuenlabrada. Per contra, però, recupera Conor Morgan, que podria entrar a la convocatòria. De cara al duel d’aquesta nit, l’entrenador càntabre del MoraBanc va assenyalar que “cada partit és una final, i més ara que tothom ens ho juguem tot”, i va afegir que “hem de ser llestos i evitar errades perquè l’altre dia vam tenir moltes pèrdues a casa”. A més, l’entrenador va destacar que “no tindrem la nostra gent, estarem sols davant del perill, però haurem de tenir més control i equilibri mental i ser sòlids per poder competir”. De la seva banda, Nacho Llovet va declarar que “esperem un partit duríssim perquè en aquests duels tothom surt molt dur, però confiem en nosaltres i sortirem mentalitzats per endur-nos el partit”, i va cloure que “no pot fallar la intensitat que estem demostrant durant els últims partits, i també la defensa del rebot”.

DESPLAÇAMENT A SARAGOSSA

El club, amb la col·laboració de Grup Montmantell, va organitzar un desplaçament a Saragossa. A més, per al duel de dissabte tots els abonats tindran dues entrades extra gratuïtes.

tracking