L'Inter Escaldes goleja i es manté líder

L’Atlètic Escaldes supera la UE Santa Coloma i és segon a quatre punts del vigent campió

Els jugadors de l'Inter Escaldes celebren un gol.faf / x. miró

L’Inter Club d’Escaldes es manté líder de la Lliga Multisegur Assegurances després de golejar 4-1 la UE Sant Julià en l’estrena d’Otger Canals a la banqueta del vigent campió després de la destitució de Fede Bessone. Els lauredians van avançar-se als 14 mintus amb una diana d’Anthony, però Marcel, en pròpia porteria, va empatar el duel a la mitja hora de joc. A la segona meitat l’Inter no va desaprofitar les opcions que va tenir, i Víctor Casadesús va certifiar la remuntada al minut 72. A set minuts pel final, el pitxitxi Genís Soldevila va anotar el 3-1 que deixava el duel sentenciat, i Ilde Lima va posar la cirereta del pastís amb el 4-1 al minut 96. Amb la victòria d’ahir, el vigent campió té ara quatre punts de marge respecte al segon, que ara és l’Atlètic Escaldes després d’imposar-se 3-2 a la UE Santa Coloma en un duel boig decidit amb un gol de Pedro Santos al minut 97. Els escaldencs van avançar-se en dues ocasions gràcies a Agüero i Gemelson, però els colomencs van igualar amb dues dianes de Paulino abans que Santos sentenciés al 97.

Pel que fa al play-off per la permanència, l’FC Ordino va sumar un empat insuficient contra el Carroi, ja descendit des de la passada setmana, amb gols de Da Silva i Bernat a la primera meitat. El Carroi, però, va empatar a la represa amb les dianes d’Estada i Martínez. Tot i l’ensopegada, els ordinencs es van veure beneficiats per la golejada de l’FC Santa Coloma sobre la UE Engordany per 1-4, i que fa que siguin els escaldencs qui ocupin ara la plaça de promoció. Grondona i Guillaume, en dues ocasions, van encarar el duel al primer quart d’hora, però Daikha va retallar diferències al minut 18. Al tram final, Carles Coto va marcar l’1-4 que acabaria sent definitiu.

D’altra banda, el Penya Encarnada d’Andorra va perdre ahir al migdia el primer match-ball per pujar a la Lliga Multisegur Assegurances després de perdre per 2-3 contra la UE Extremenya. L’empat 3-3 entre Atlètic Amèrica i FS La Massana de dissabte al vespre donava la primera opció d’ascens als vermelhos, però van acabar caient després d’un duel molt irregular amb intercanvi de cops, amb una diana a l’últim minut de Marc Andrés.