Bàsquet

El BC MoraBanc, semifinalista de l'Eurocup

El MoraBanc assalta el Gran Canaria Arena i es cola a ‘semis’ de la competició europea

Els tricolors celebrant el pas a semifinals.GRAN CANÀRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va classificar-se per a les semifinals de l’Eurocup després de derrotar 77 a 79 a domicili el Gran Canària i sumar la tercera victòria seguida de l’era Quintana. En un partit en què l’equip va anar gairebé sempre a remolc, els tricolors van resistir com diumenge contra el Burgos i van mostrar-se millors en el tram final per convertir-se en semifinalista europeu per segon cop a la història. El rival de la setmana que ve sortirà del duel entre Cedevita i Bursaspor d’avui.

Els tricolors, sense la pressió que arrosseguen a l’ACB, van arrencar endollats el partit tant en atac com en defensa dominant quasi tot el primer quart, tot i que un bon tram final local va donar-los el lideratge momentani al final del primer període (23-20). Un 7 a 0 de sortida va donar una màxima diferència de 10 als canaris i va obligar Quintana a aturar el matx, però una bona irrupció de Llovet i Jelínek va tornar a situar l’equip a un punt (32-31). El conjunt patia en el rebot, i una nova embranzida local va fer marxar el Gran Canària set amunt al descans (42-35).

Els 13 punts de diferència just tornar dels vestidors no feien presagiar una bona segona meitat, però els tricolors no només no van deixar-se anar tenint en compte la situació a l’ACB, sinó que van demostrar un nou exercici de supervivència per tancar el quart 63 a 57. Una mala sortida va situar la diferència local en els deu punts (67-57), però un 4 a 14 dels homes d’Óscar Quintana va situar el MoraBanc per davant a l’equador de l’últim període (71-72). Al contrari del que havia passat tants cops enguany, en els moments complicats es va veure el millor MoraBanc i l’equip va poder segellar el pas a semifinals gràcies a cinc punts seguits de Hannah des del tir lliure. I ara, a pensar en el València.

MÉS DE 200 D ONACIONS DE SANG AL POLIESPORTIU

La campanya de donació de sang de la Creu Roja i el MoraBanc Andorra realitzada al Poliesportiu va tancar-se amb més de 200 donacions, concretament 180 donacions efectives i 21 oferiments, superant les expectatives i les previsions que s’havien realitzat. Segons va informar en un comunicat Creu Roja Andorrana, durant la jornada de dilluns van registrar-se també 36 nous donants.

Donacions al Poliesportiu.

tracking