Bàsquet

El MoraBanc s'emmiralla en el partir del Burgos

Solana manifesta que el MoraBanc ha d’emmirallar-se en el partit de diumenge per seguir viu a la lluita per la permanència

Morabanc Andorra - San Pablo Burgos

Morabanc Andorra - San Pablo BurgosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La permanència del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa no serà gens fàcil, però si hi ha una cosa clara és que les opcions que tingui l’equip passen per seguir el camí del partit de diumenge contra el Burgos. Més enllà que en alguns moments el joc dels tricolors no va ser gens lluït, la lluita i caràcter que va mostrar la plantilla tot i els mals moments i veure el partit molt coll amunt ha de ser la tònica en les quatre finals que li resten al club d’aquí a final de temporada. Així va manifestar-ho el director esportiu de l’entitat, Francesc Solana, que va destacar que “el camí és el que vam veure, patir, no marxar mai dels partits, saber que tindrem mals moments i d’altres de millors”, i va afegir que “diumenge vam guanyar un partit molt complicat i difícil que ens segueix donant vida”. Solana també va apuntar-se a la premissa del Cholo Simeone d’anar partit a partit i va afirmar que “més que dir que falten quatre partits, diria que queda aquesta setmana i sortir vius del cap de setmana que imagino que serà important”. A més, va agregar que “dilluns semblava que ja havíem baixat i després del partit de diumenge seguim últims, però tenim una altra visió”, i va cloure que “crec que haurem d’arribar a les 12 victòries, però això no se sap mai”.

Més enllà de lloar l’equip, Solana també va destacar el paper del públic del Poliesportiu, i més tenint en compte que resten encara dues finals a casa. “Tenir l’afició com diumenge ajuda molt, però al final ells s’hi posen quan l’equip lluita i ho dona tot, i en molts partits aquesta temporada ha faltat i diumenge no va ser-ho”, i va afegir que “l’equip va demostrar lluita, ambició i compromís, i l’afició els ho va agrair i ens va donar tot el suport”. En la mateixa línia, Oriol Paulí va declarar que “tenim una afició de deu que ens ha fet lluitar fins al final i hem pogut guanyar”, i va cloure que “necessitem la gent així, ens queden partits a casa que hem de guanyar”.

DUEL D’EUROCUP A GRAN CANÀRIA

Però més enllà del duel de dissabte contra el València Basket, el següent obstacle tricolor tornarà a ser l’Eurocup amb l’eliminatòria de quarts de final d’aquesta nit a domicili contra el Gran Canària (21.00 hores, Teledeporte). El partit no deixa de ser un entrenament més de qualitat pensant en dissabte i en la salvació, però la realitat és que els tricolors estan a quaranta minuts d’una semifinal europea. Sobre el duel, el tècnic ajudant, Paco Vázquez, va manifestar que “el Gran Canària està jugant molt bé durant tota l’Eurocup i és el favorit, juga a casa i té tota la pressió”, i va afegir que “ja vam arribar una vegada a les semifinals i seria molt bonic repetir-ho”. De la seva banda, Víctor Arteaga va assenyalar que “hi anem amb ganes de guanyar i per fer-ho haurem d’estar concentrats al cent per cent en els quaranta minuts”.

L’equip va viatjar a les illes Canàries ahir sense Morgan ni Tyson Pérez per lesió, i tampoc disputaran el duel TJ Cline i Yannick Franke, ja que no estan inscrits i no poden disputar la competició continental.

tracking