Xavi Jové acaba 21è a la Volcat i suma els primers punts UCI del curs

Xavi Jové va finalitzar en la 21a posició a la prestigiosa prova de la Volcat, una classificació que va permetre al jove rider del Massi Beaumes de Venise i de la federació sumar els primers punts UCI. La Volcat, una de les curses més tradicionals d’Europa, consta de quatre etapes de bicicleta de muntanya, amb nivell UCI S1, i va tenir la presència de corredors internacionals, ja que els 30 primers classificats poden obtenir punts. El 21è lloc assolit a Igualada va permetre a Jové guanyar 10 punts UCI que li serviran per poder sortir en posicions més capdavanteres a les pròximes curses de Marathon.

A la Volcat, el rider andorrà va sortir amb el dorsal 113, que va fer que comencés la primera jornada sobre la fila 20-25 i amb el desgast extra que això suposa a l’hora d’avançar cap a les primeres posicions.