La sub 19 suma contra Armènia el segon triomf (1-3)

Les tricolors remunten a la segona meitat el gol de les armènies

Les jugadores celebrant la victòria.FAF / X. MIRÓ

La selecció sub 19 femenina va tancar el Preeuropeu que s’ha celebrat al país amb una victòria per 1 a 3 contra Armènia a l’Estadi Nacional, que suposa el segon triomf en aquesta fase i el tercer en els últims quatre duels.

La falta d’encert va condemnar d’entrada les tricolors, ja que van enviar dues pilotes al pal, mentre que les armènies, gairebé sense fer res, van arribar al descans 0 a 1 després d’un gol en pròpia porta d’Andorra. A la represa, però, la sub 19 era conscient que podia remuntar i Maria Moles va empatar als tres minuts des del punt de penal. La superioritat de les noies de José Antonio Martín era manifesta i es va acabar materialitzant amb les dues dianes de Gemma Lluch als minuts 54 i 76 que van deixar el triomf al país.

La golejadora, Gemma Lluch, va manifestar que “ha estat un honor, hem estat un equip i una alegria per a l’equip”, i va afegir que “ara hem de seguir amb ganes i actitud, i amb alegria”.