Virtus, Cedevita i Buducnost, possibles rivals a l'Eurocup

El MoraBanc ja coneix els possibles rivals amb qui s’haurà de veure les cares a les eliminatòries de l’Eurocup

El rival dels vuitens de final de l’Eurocup i l’inici de la segona fase del MoraBanc Andorra sortirà d’entre la Virtus de Bolonya, el Buducnost de Podgorica i el Cedevita Olimpia de Ljubljana. Part de la jornada del grup ja es va disputar ahir i amb els resultats ara s’obre tot un ventall d’opcions i combinacions per als tricolors però sempre es jugarà contra un d’aquests tres.

Per començar, el MoraBanc Andorra hauria d’assegurar-se la victòria a la pista de l’Slask Wroclaw per saber si acaba quart o cinquè. L’equip de David Eudal necessita el triomf i la derrota del Lietkabelis per acabar quart i amb el factor pista a favor en la primera eliminatòria de vuitens, que és a partit únic. Per tant, el rival de MoraBanc es definirà a la conclusió de la jornada d’avui i depenent de quines combinacions es donin i de si acaba quart o cinquè. La Virtus de Bolonya, amb un parcial de 8 a 27 al tercer quart, va aixecar un partit a la pista del Mincidelice JL Bourg a Bresse que semblava abocat a derrota dels de Sergio Scariolo. Amb aquesta victòria, els italians es posen tercers del grup B a l’espera del partit d’avui entre el Promitheas i el Cedevita Olimpia Ljubljana, ara cinquè classificat. El quart, hores d’ara, és el Buducnost Podgorica amb 10 victòries i amb el basket average guanyat als altres dos equips.

Franke, content per l’arribada

El nou fitxatge del MoraBanc Andorra, Yannick Franke, va ser presentat ahir i es va mostrar molt content per l’arribada al país i a l’equip. Va ser aterrar i moldre ja que diumenge passat ja va disputar el primers minuts contra el Barça. L’aler tricolor va comentar que “vam mostrar caràcter i el camí és aquest”. Franke hi va afegir que “jugar a la lliga espanyola ha estat una de les principals raons per acceptar” la proposta del conjunt tricolor i va defensar que “acabo d’arribar i és complicat saber per què l’equip està en aquesta situació”.

L'EQUIP TANCA LA FASE REGULAR A POLÒNIA

El MoraBanc Andorra abaixa la persiana de la primera fase de l’Eurocup amb la classificació assegurada, davant l’Slask Wroclaw. Els polonesos, que només han guanyat tres partits, s’han beneficiat de l’exclusió del Lokomotiv Kuban de la competició amb motiu del conflicte bèl·lic i els tricolors trepitjaran el Centennial Hall amb el cap posat només en aquest compromís. “No anem a jugar a Polònia pensant en Màlaga, com ja hem dit altres cops hem de centrar-nos sempre en el següent partit i el que tenim ara és Wroclaw”, va explicar el tècnic adjunt, Paco Vázquez. A més, va explicar que “sabem que és un equip fort [l’Slask] i que a casa és dur. Haurem d’estar preparats per a un partit difícil”. Per al matx han viatjat 13 jugadors, amb la tornada a la convocatòria de Nakic i Colom i les baixes de Franke, que no pot jugar Eurocup en no estar inscrit, i Amine Noua, per motius tècnics.