Cisteró, al minut 93, classifica l'Atlètic (1-1)

L’FC Santa Coloma queda relegat a la permanència i els escaldencs, quarts, lluitaran pel títol

Aleix Cisteró celebra amb efusivitat el gol que donava la classificació a l'Atlètic.RC AUDIOVISUALS

Un gol de penal al minut 93 transformat per Aleix Cisteró va fer saltar pels aires el play-off pel títol a la Lliga Multisegur i li va donar plaça, sobre la botzina, a l’Atlètic Escaldes. L’equip de Bori perdia 1-0 davant l’FC Santa Coloma, amb un gol matiner de Guillaume, amb un bon xut creuat, que permetia als colomencs classificar-se pel play-off amb 39 punts i deixava fora l’Atlètic, que va estar més de 80 minuts virtualment eliminat. A l’afegit, Cisteró va fer el gol decisiu per aconseguir el repartiment de punts definitiu (1-1), que deixava els dos equips amb 37 punts però deixava fora el seu exequip, l’FC Santa Coloma, pel goal average. Al tancament de la fase regular, els colomencs queden relegats a jugar el play-off per la permanència, juntament amb l’Ordino, l’Engordany i el Carroi.

Qui ho tenia millor dels quatre equips implicats i no va patir en cap moment per aconseguir l’objectiu d’estar al play-off pel títol va ser la UE Santa Coloma. El conjunt de Juan Velasco es va imposar al cuer, el CE Carroi, per 1 a 3. Ara bé, els colomencs van haver de suar de valent, ja que, al llindar del descans, el Carroi es va avançar amb un gol de Jonathan Estrada. A la represa, la UE es va posar les piles i dues dianes de Salomon Obama van significar la remuntada i va aplanar el camí per als de Velasco. A falta de set minuts, Bijimine va fer el tercer i va col·locar el marcador definitiu (1-3). L’altre partit dels implicats pel play-off arrossegava menys transcendència, ja que el Sant Julià amb un punt aconseguia la classificació i l’Inter Escaldes tenia el primer lloc assegurat. El partit no va tenir molta història, poques ocasions per als dos equips, condicionat pels resultats dels altres dos partits i que va acabar sense gols i amb un just repartiment de punts.

L’únic partit sense res en joc el van disputar la UE Engordany i l’FC Ordino, ambdós equips destinats a jugar el play-off per la permanència des de fa moltes jornades. Un partit que també va finalitzar sense gols tot i els intents dels dos equips per trencar la monotonia. El repartiment de punts deixa l'Ordino sisè amb 19 punts i l'Engordany, setè amb 17. El proper diumenge començaran els play-off, amb una aturada per Setmana Santa (dia 17), i es reprendran el diumenge 24.