El MoraBanc Andorra cau al Poliesportiu davant el Barça (74-86)

L'equip tricolor oposa resistència fins al descans però acaba llanguint davant la superioritat blaugrana

ElMoraBancAndorra ha perdut aquesta tarda al Poliesportiu contra el Barça per 74-86 en un partit on els tricolors han plantat cara l'equip blaugrana durant molts minuts. Després d'una primera part on l'equip d'Eudals'ha mostrat ficat de ple en el partit amb un granJelinek-màxim anotador de l'equip amb 16 punts- i amb l'aportació de Miller-McIntyre-n'ha fet 15- a la tornada de vestidorsels blaugraness'han estirat i a l'abric deKuriciExumhan acabat de perfilar la victòria amb un resultat que elMoraBancha aconseguit maquillar al tram final. Bon debut deYannickFranke, amb 10 punts en un equip andorrà que dimecres tancarà la fase regular de l'Eurocupvisitant la pista de l'SlaskWroclaw.