Diuen que torres més altes han caigut

Un MoraBanc Andorra, amb Franke disponible i amb urgències, rep el Barça al Poliesportiu

Diuen que torres més altes han caigut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Toca partit de traçada llarga al Poliesportiu amb la visita de l’actualment millor equip d’Europa. El Barça arriba al Principat havent jugat ja dos partits aquesta setmana, també fora –Múrcia i Olympiacos– i buscant-li punts febles, la càrrega de minuts dels homes de Jasikevicius, més les baixes de jugadors com Jokubaitis, Brandon Davies, Higgins i Pierre Oriola podria ser un motiu per a l’esperança. Però el MoraBanc rebrà a les 17.00 h a la bombonera un dels transatlàntics del continent i, lògicament, de la Lliga Endesa i sempre és un bon moment per intentar fer de les necessitats i urgències, virtuts, i somiar amb l’heroïcitat. I ja ho acostuma a dir Moussa Diagne; sempre que neva, guanya el MoraBanc.

El tècnic tricolor, David Eudal, va explicar que “la tecla per guanyar el Barça som nosaltres mateixos, fixar-nos en el que hem de fer bé. Si no estem al nostre nivell serà molt difícil poder competir amb ells. Poden ser d’una altra lliga, però estem capacitats per guanyar-los, seguríssim”. En aquest cas, i donada la situació de l’equip tricolor a la classificació i amb els propers partits contra rivals directes, l’entrenador andorrà va ser molt clar en assegurar que “si mirem més enllà del Barça, ens equivocarem”. Per part seva, Clevin Hannah va comentar que “està clar que és dur d’explicar situacions com la de Manresa o Múrcia i que si sabéssim la solució no ens hauria tornat a passar, però mentalment hem de millorar per poder recuperar la confiança”. El nou fitxatge, Yannick Franke, estarà disponible per al tècnic, David Eudal, que haurà de descartar fins a tres jugadors donada l’àmplia rotació amb què compta i que no hi ha cap lesionat. Jelinek estarà també disponible.

Codi, MVP de la jornada 20

Amb la disputa divendres del partit València Basket-Lenovo Tenerife, amb triomf de l’equip taronja, va concloure la jornada 20 i es va confirmar la designació de Codi Miller-McIntyre com a millor jugador de la jornada. El combo del MoraBanc Andorra va liderar l’inoblidable triomf dels tricolors a la pista del Reial Madrid (83-88) i va aportar 28 punts, va donar vuit assistències, va capturar set rebots i va aconseguir 34 crèdits de valoració. A més, de les seves mans, van sortir fins a 45 punts per a l’equip.

tracking