L'FC Andorra vol tornar a liderar la classificació

L’FC Andorra visita la UE Costa Brava amb l’objectiu de tornar a liderar la classificació de manera provisional

Marc Fernández i Aguado lluitant per la pilota en la darrera sessió preparatòria de l'FC Andorra al país.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arribats al darrer terç de temporada, al punt del traçat en què cada pas esdevé determinant –queden nou partits–, l’FC Andorra ha obtingut el punt de maduresa i regularitat que exigeix l’objectiu d’assaltar el futbol d’elit. L’equip tricolor visita aquesta a les cinc el Nou Estadi de Palamós per enfrontar-se a la UE Costa Brava, una pedra més al camí i que, tot i estar amb un peu a Segona RFEF, posarà molts pals a les rodes.

L’entrenador de l’Andorra, Eder Sarabia, va destacar que “es vulgui o no el nom de l’Andorra ha sonat des del principi per estar a dalt. De mica en mica es van fent bé les coses, estem a dalt, cada cop queda menys i els partits són ja molt determinants”. El tècnic basc va reconèixer que l’equip afronta la part decisiva del curs en un moment òptim i va explicar que “arribem al tram final de la temporada en el punt que desitjava. Veig l’equip fresc de ment, enfocat, amb espurna, amb maduresa i amb moltes alternatives de jugadors diferent. Pressió per estar a dalt? Beneïda pressió, perquè és molt bonic jugar per objectius així”. En aquest sentit, va afegir que “em dona tranquil·litat veure com està gestionant el vestidor la pressió d’estar a dalt. Estem en la jornada 30 i a aquestes altures qui està a dalt és perquè s’ho mereix i el nostre objectiu és continuar el mateix camí. Tots ho hauríem signat al principi de temporada i no tan sols per estar a dalt, sinó per la manera com ho estem fent”.

Eder Sarabia va explicar que el Costa Brava “és un equip que, tot i que estigui a baix a la classificació, no ha estat mai gaire inferior al seu rival i poques vegades ha estat clarament superat”. La UE Costa Brava ha sumat al seu camp 14 dels 23 punts que atresora i Sarabia va voler destacar que al Nou Municipal de Palamós “als rivals els costa moltíssim i, fins i tot, han obtingut bons resultats amb els equips de la part alta”. Bover torna a la llista de convocats una vegada superades les molèsties que el van deixar fora davant el Castelló i Adrià Vilanova, per acumulació de cinc targetes, serà l’única absència de l’Andorra.

tracking