L'FC Andorra deixa escapar la victòria al camp del Costa Brava (1-1)

Una genialitat de Marc Fernández no és suficient per recuperar el lideratge

L'FC Andorra empata al camp del Costa BravaDavid Casany/FC Andorra

Una genialitat de Marc Fernández no ha estat suficient per recuperar l'FCAndorra, que ha empatat al Nou Estadi de Palamós contra el Costa Brava (1-1) en un partit aspre, incòmode pels tricolors, i que no els permet recuperar, de manera provisional, el lideratge del grup 2 de la Primera RFEF. Després d'una primera part amb ocasions de l'equip gironí i unRattimolt inspirat, a la represa l'Andorra s'ha entonat i gràcies a una genialitat de Marc Fernández, rematant d'esperó una centrada de DavidMartín, els deSarabias'han avançat en el marcador (54'). El Costa Brava ha aconseguit empatar al minut 66 amb un xut mossegat amb l'esquerra deVarelaque ha superatRattii que ha evitat la victòria dels tricolors, que no guanyen lluny de l'Estadi Nacional des de fa un mes. L'Andorra és segon, amb 55 punts, mentre que l'Albacete segueix de líder amb 56, amb un partit menys, el que han de disputar demà a la Nova Creu Alta de Sabadell.