El MoraBanc negocia la rescissió de Gal Mekel

Ha tingut una presència testimonial i ha amuntegat diverses lesions

Gal Mekel, durant el partit contra l'Obradoiro.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra es troba negociant des de fa un temps amb els representants de Gal Mekel per arribar a un acord de rescissió del contracte que lliga l’israelià amb l’entitat tricolor. Mekel, que va arribar l’octubre de l’any passat per pal·liar les baixes per lesió de Sergi García –que ja no és al club– i de Hannah, ha tingut una presència residual i gairebé testimonial a l’equip, amb només sis partits disputats a la Lliga Endesa i quatre a l’Eurocup.

Des de la seva arribada, el jugador israelià ha anat acumulant diferents lesions, poc protagonisme a la pista i una implicació no del tot plena. La cúpula de l’entitat ja tenia pensat tallar el vincle de Mekel –que acaba a final de temporada– des de fa moltes setmanes però, finalment, no es va arribar a una entesa. A la Lliga Endesa ha disputat sis partits, amb una mitjana de 15 minuts, 6 punts, 0,4 rebots i 2,6 assistències, mentre que a l’Eurocup ha participat en quatre enfrontaments –davant Turk Telekom i Lietkabelis a casa i Boulogne Metropolitans i Lokomotiv, a fora– aportant 16 minuts, 5,8 punts, 1,5 rebots i 4,2 assistències de mitjana.

Ara, l’arribada de Franke, que ahir ja va entrenar amb l’equip, servirà per compensar la sortida de l’israelià en la rotació del tècnic tricolor, David Eudal. Precisament, l’entrenador andorrà no va tancar la porta a rebre una nova incorporació els propers dies, es busca un 4-5 fort, per ajudar l’equip a la pintura en el tram decisiu de la temporada. El tècnic va apuntar que “sempre estem oberts al mercat i estem pendents de si arriba la possibilitat d’algun jugador que pugui ajudar a competir i guanyar partits no dubtarem a incorporar-lo. Ara som els que som, més Franke, i amb ells jugarem contra el Barça”.

tracking