El MoraBanc s'interessa per Sylven Landersberg

És un aler, exjugador d’Estudiantes o Maccabi, que és a la Xina

Sylven Landesberg en un duel al Poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra s’ha interessat en el fitxatge de Sylvan Landesberg per al tram final de la temporada, aler nord-americà amb nacionalitat israeliana de 31 anys, segons va avançar Eurohoops. Compta amb experiència a la Lliga Endesa, ja que durant la temporada 2017-2018 va jugar 29 partits amb el Movistar Estudiantes amb una mitjana de 20,4 punts, 4,1 rebots i 2 assistències per duel, i durant aquella temporada va aconseguir una de les millors anotacions individuals de l’ACB en el duel que el conjunt madrileny va perdre al Palau Blaugrana, on Landesberg va anotar 48 punts. Actualment l’israelià milita al Beijing Royal Fighters de la Xina i també ha jugat al Maccabi de Tel-Aviv, on va proclamar-se campió de l’Eurolliga. En el cas que s’acabés incorporant a l’entitat, només podria disputar els duels d’ACB i no els de competició europea.

Precisament sobre l’Eurocup, el MoraBanc té encara una petita opció d’acabar entre els quatre primers després de la derrota del Lietkabelis ahir a casa contra el Turk Telekom. Els tricolors necessiten que els lituans perdin els dos partits de la propera setmana contra l’Hamburg i el Boulogne, i imposar-se a domicili a l’Slask Wroclaw.

D’altra banda, el club va engegar una proposta de cara al partit de diumenge contra el Barça perquè el públic del Poliesportiu canti a capella l’himne nacional. El duel és a les 17.00 hores i l’entitat ha demanat que l’afició sigui al seu lloc deu minuts abans per interpretar El Gran Carlemany amb la guia de dos directors del Cor de Rock d’Encamp.

tracking