Sarabia demana que es valori més l'equip

L’empat del Vila-real B a Alcoi deixa l’FC Andorra segon classificat en solitari, a dos punts del líder

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, durant el partit de dissabte contra el Castelló.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador del Castelló, Sergi Escobar, es va queixar durant la reflexió postpartit que el gol de la victòria de l’FC Andorra va venir precedit d’un fora de joc posicional de Zourdine a l’hora de rebre la pilota. Una observació que no va agradar gens el tècnic tricolor, Eder Sarabia, que va exposar en veu alta que “es té la tendència de menystenir una mica la feina que estem fent. Molta gent recorre al tema dels pressupostos, sobretot fora d’aquí, i quan l’equip guanya o veient que està a dalt treuen el tema dels diners, que si Piqué, etc.”.

Sarabia va explicar que no entén les queixes del Castelló quan “no som, ni de bon tros, ni de lluny, l’equip de la categoria més beneficiat pels àrbitres. És més, som dels més perjudicats”. En aquest sentit va comentar que “el més important és el que passa al camp i no els pressupostos perquè el Castelló també té un pressupost del copón i altres equips s’han gastat molts diners en fitxatges al mercat d’hivern”. “Si us plau, siguem més rigorosos, que des de fora s’està traient valor a tot el que està fent aquest club”, va insistir Sarabia visiblement molest. Finalment va cloure afirmant que “aquest club estava fa tres anys a Primera Catalana i hi ha molta gent partint-se la cara cada dia per portar l’entitat cap amunt”.

La jornada 29 va deixar l’Andorra com a segon classificat en solitari amb 54 punts, gràcies a l’empat (0-0) del Vila-real B al camp de l’Alcoià.

tracking