La selecció derrota a Granada a l'Estadi Nacional (1-0)

Una diana de Víctor Bernat ha donat l’11a victòria a Andorra

La selecció absoluta s’ha imposat per 1-0 a Grenada en un amistós a l’Estadi Nacional aconseguint així la 11a victòria de la seva història. En un duel amb alternatives, però on les ocasions més clares han estat les tricolors, Víctor Bernat ha aprofitat l’errada del porter caribeny per fer l’únic gol del partit pocs segons després d’entrar al camp.

El duel ha arrencat amb alternances a la possessió, però sense ocasions clares fins als 17 minuts, en què la selecció no ha pogut aprofitar un servei de cantonada per obrir el marcador. Aquesta arribada ah esperonat els tricolors, que han buscat fer mal per l’esquerra amb Jordi Rubio, que ha provocat una falta lateral que ell mateix ha servit, i que ha estat a punt de suposar l’1-0 després de la rematada amb l’esperó d’Albert Alavedra que s’ha estavellat al travesser. Grenada s’ha anat fent amb la pilota, però era una possessió un tant estèril, ja que els caribenys no s’apropaven a la porteria de Gomes. L’aturada per la lesió del migcampista grenadí, Norburn, ha aturat el ritme al tram final de la primera meitat, i tot i que els visitants han tingut algun tímid intent amb la pilota aturada, i Rubio ho ha provat amb un xut llunyà, el marcador no s’ha mogut abans del descans.

A la represa han estat els tricolors qui s’han apropat més, com amb un tir d’Aarón Sánchez que ha pogut atrapar el porter caribeny sense problemes, i al minut 57 ha canviat el partit. Harrack ha estat expulsat per dues vermelles, i en la falta posterior, Víctor Bernat ha estat el més llest de la classe i ha posat la bota després de que a Charles-Cook se li escapés la pilota per fer l’1-0. La diana ha esperonat els tricolors, que han anat en busca del segon, i que l’han tingut amb una acció personal de Cucu, però que en aquest cas el porter ha pogut treure. Grenada ha reaccionat i ha tingut l’empat en una acció que Moi San Nicolás ha tret sobre la línia i amb una internada de Belmar per la dreta, però el marcador ja no s’ha tornat a moure i la selecció ha certificat la victòria.

Els següents compromisos de la selecció ja seran oficials amb l’estrena de la Lliga de les Nacions al juny. El primer partit serà el divendres 3 de juny a Letònia, i els tricolors jugaran també contra Moldàvia (6 de juny, a casa), Liechtenstein (10 de juny, a casa) i Moldàvia de nou (14 de juny, a domicili). Pel setembre quedarà la visita a Liechtenstein i rebre a Letònia.