Apallissats al Nou Congost (94-60)

El MoraBanc és ridiculitzat pel Manresa i suma la 17a derrota

El MoraBanc Andorra va sumar ahir la 17a derrota de la temporada a la Lliga Endesa després de caure 94-60 (segona desfeta més amplia a la història del club a l’ACB) a la pista del Baxi Manresa en una nit en què els tricolors només van aguantar quart i mig dins del partit. Des de llavors, el conjunt català va demostrar per què està tercer a la lliga, i va escombrar els homes de David Eudal que no van ser capaços de reaccionar en cap moment i només podien veure com els anaven venint els cops d’un i altre cantó com aquell boquejador que està estès al ring noquejat. Malgrat el partit esperpèntic que va signar l’equip, els tricolors seguiran fora del descens una jornada més (amb les mateixes victòries) gràcies a les derrotes de la resta.

Els tricolors van arrencar més endollats que els catalans, especialment gràcies a l’encert des del triple que va donar una primera renda de 4-10 per als d’Eudal, tot i que els locals van reaccionar amb un 11-0 de parcial per situar-se 15-10 per davant i acabar el primer període manant 17-14. Tot i ser un duel trabat a totes dues parts, el Manresa s’intentava trobar un pèl més còmode, mentre que el MoraBanc no estava tampoc del tot bé i pecava d’imprecís per moments, com des del tir lliure amb el 0/4 d’inici. L’equip, tot i no estar del tot bé, intentava mantenir-se enganxat al partit, però 3 triples seguits i 2 cistelles més van enfonsar-lo amb un 17-2 de parcial que va dur el duel al 36-21 al descans. A la represa, la cosa no va anar millor, i els locals van pujar la diferència per sobre dels 20 punts (48-27) amb un equip desdibuixat que tornava a mostrar la seva pitjor cara i que ja no va tenir absolutament cap opció de reaccionar i tornar-se a enganxar al partit davant un Manresa que s’agradava i s’ho passava pipa amb l’afició i tancava un espectacular triomf amb el 94-60 final.

I ara, quasi res, i és que més enllà del duel de dimarts d’Eurocup, diumenge ve el Barça.

Decepció dels jugadors tricolors al Nou Congost de Manresa, ahir.

Oriol Paulí puja la pilota defensat per Juanpi Vaulet.