Tercera plaça d'Oriol Olm a l'esprint de Val Martello

És el segon podi de la seva carrera en una prova mundial

Oriol Olm, a la dreta, al podi de la cursa esprint.Maurizio Torri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm va aconseguir el segon podi de la seva carrera a la Copa del Món després de finalitzar en tercera posició a l’esprint sub-20 de la cita de Val Martello, més coneguda com a Marmotta Trophy. L’esportista de la FAM va realitzar unes grans qualificacions aconseguint el pas a quarts de final, semifinals i posteriorment a la gran final en un circuit tancat i curt que incloïa pujada, canvi de pells, baixada i tram a peu. Olm va saber reservar energies al llarg de les eliminatòries, i entrar tercer a la gran final amb un temps de 3’01”, a només set segons del millor, el suís Robin Bussard, i a sis de l’italià Marco Salvador, que va acabar com a segon classificat.

Després de la cursa, Olm va manifestar que “estic molt content d’aquesta posició perquè ha estat una batalla molt dura per poder passar les rondes una a una”, i va afegir que “ho hem aconseguit, i estic satisfet perquè hem pogut estar al davant al llarg de tota la temporada i és un punt positiu i estic molt content”.

També va participar en l’esprint, però en aquest cas en categoria sènior, Marcel Prat, que no va poder passar cap eliminatòria. La propera Copa del Món serà

tracking