Victòria i títol de Simone Wild a Soldeu

La suïssa s’ha endut el triomf i la general de gegant

Victòria i títol de Simone Wild a SoldeuÈric Rossell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La suïssa Simone Wild ha guanyat el gegant de les finals de la Copa d’Europa de Soldeu i s’ha proclamat també campiona d’Europa de l’especialitat. Wild ha completat el recorregut amb un registre total d’1’52”21 després de fer el millor temps a la primera mànega, i tot i ser 24a a la segona, ha pogut mantenir el millor temps. El podi ha estat totalment helvètic amb la segona posició de Jasmina Suter (a 0”30) i el tercer lloc de Vivianne Haerri (a 0”73). Pel que fa al Top-5, l’han completat la italiana Roberta Melesi (a 0”74) i la nord-americana Katie Hensien (a 1”16). Pel que fa a la representació andorrana, Íria Medina ha finalitzar en 36a i última posició (a 9”31), mentre que Carla Mijares no ha pogut completar la primera mànega després de saltar-se una de les portes.

A la general, Simone Wild s’ha imposat amb 435 punts, Vivianne Haerri ha estat segona amb 375, i el podi l’ha completat l’austríaca Nina Astner amb 297 punts.

Primer entrenament de descens

A més del gegant femení, aquest matí s’ha celebrat també el primer entrenament de descens masculí a la pista Avet on Adrian Fresquet ha fet el millor temps al primer entrenament de descens amb un registre final d’1’28”85, superant en 0”83 al seu compatriota Victor Schuller, i en 1”00 a l’espanyol Adur Etxezarreta. El líder de la general de descens, el suís Ralph Weber, ha acabat 12è a 2”08, mentre que l’únic representant de la FAE, Pere Cornellà, ha estat 54è i penúltim amb un crono d’1’35”42, a 6”57 del millor temps.

Simone Wild

tracking