Esquí Alpí

Suspès el supergegant i optimisme per al cap de setmana

Per avui hi ha previst el gegant femení i dos entrenaments de descens masculins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La meteorologia segueix fent la guitza a l’organització de les finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí de Soldeu i el Tarter, i ahir també es va haver de cancel·lar l’única cursa programada, el supergegant masculí, igual que havia passat dimecres amb el descens femení, i dijous amb el supergegant femení. El coordinador de la FIS per al circuit de la Copa d’Europa masculina, Wim Rossel, va manifestar que “l’organització ha treballat, no al cent per cent, sinó al 150 per cent, però les curses s’han hagut de cancel·lar perquè sobre el temps no podem decidir”. A més, Rossel va celebrar que les proves tècniques masculines es poguessin disputar de manera raonable”.

De cara a avui i demà hi ha cert optimista perquè es puguin disputar les competicions amb certa normalitat. Per avui hi ha programat el gegant femení a Soldeu (a les 8.30 i 11.00 hores), i també dos entrenaments de descens masculí al Tarter (10.00 i 12.00 hores). Sobre les proves del cap de setmana, Wim Rossel va manifestar que “sembla que tindrem una nit freda i, amb els esforços i l’energia que hi està posant l’organització, treballarem per tenir la base llesta per poder tenir unes grans finals”.

L'ITALIÀ GIOVANNI FRANZONI CAMPIÓ EN SUPERGEGANT

Tot i no disputar-se la cursa, l’italià Giovanni Franzoni va rebre el trofeu com a campió de la general de la Copa d’Europa en la modalitat de supergegant. L’esquiador va acabar la temporada amb 453 punts, pels 292 i 262 dels austríacs Christoph Krenn i Lukas Feurstein, respectivament. A més, Franzoni, amb 709 punts, va aconseguir també el triomf a la general de la Copa d’Europa que agrupa totes les disciplines. Franzoni va explicar que “estic molt feliç i orgullós de mi mateix”, i va agregar que “Andorra és un lloc molt bonic per acabar bé la temporada”. L’italià tindrà plaça el curs que ve a la Copa del Món que acaba amb les finals a Andorra, i sobre les opcions de ser-hi va destacar que “la Copa del Món és una altra història, serà difícil però ho intentarem”.

tracking