Naturland, seu d'una cursa internacional d'enduro

Formarà part del circuit de les Enduro World Series Qualifier

Cursa de les Enduro World Series.EWS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Naturland apostarà per la modalitat ciclista d’enduro amb la disputa el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol de l’Enduro World Series Qualifier, cursa de la tercera categoria mundial d’aquesta especialitat. Paral·lelament a aquesta cursa del circuit mundial es disputarà la Copa Enduro Pirineus, que forma part d’un circuit internacional que engloba França, Catalunya i Andorra, i aquesta carrera servirà com a primera edició del Campionat d’Andorra d’enduro.

Durant el cap de setmana també hi haurà una cita reservada per a bicicletes elèctriques i està prevista la disputa de la Naturland Enduro Kids, reservada a la categoria infantil i que formarà part de l’Enduro World Series Kids. L’objectiu final serà aconseguir a llarg termini poder entrar a la primera categoria de les Enduro World Series.

Naturland ja ha estat acollint durant els últims anys proves que estan relacionades amb la bicicleta com, per exemple, la cursa de BTT que està inclosa dintre dels Andorra Outdoor Games, o fent també d’epicentre amb la sortida i l’arribada de la Gran Fondo Andorra.

tracking