Cancel·lat el supergegant masculí de Soldeu

La prova s'ha hagut de suspendre com la cursa femenina d'ahir per les condicions de la neu

Final gegant masculí de Copa d'Europa a Soldeu

Final gegant masculí de Copa d'Europa a SoldeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè organitzador de les finals de la Copa d’Europa ha hagut de cancel·lar aquest matí el supergegant masculí que s'havia de fer avui perquè les condicions de la neu no permeten celebrar la prova. La suspensió arriba després de la d'ahir del supergegant femení també per la meteorologia, que va deixar Cande Moreno sense poder competir. El cap de l’esdeveniment, David Hidalgo, ja havia avisat dimecres que podia "ser un dia complicat per les previsions”. El supergegant masculí havia de comptar amb la participació de Pere Cornella a partir de les deu del matí i era com el femení d'ahir l’única cursa programada.

La suspensió ha arribat perquè les intenses nevades dels darrers dies no fan possible fer el supergegant perquè no permeten tenir la densitat de neu que requereix una prova de velocitat. Els equips de pista de Grandvalira treballen per tenir tot a punt per a les proves del cap de setmana.

El que sí que es va celebrar ahir a l’Àliga és el lliurament de premis de la general de supergegant femení, amb hegemonia austríaca. Christina Ager es va coronar campiona, mentre que Elisabeth Reisinger i Franziska Gritsch van completar el podi.

tracking