Joan Verdú busca a Eslovènia el primer Top 30 a la Copa del Món

Vol posar la cirereta al bon curs i passar a la segona mànega a Kranjska Gora

Joan Verdú, als Jocs Olímpics de Pequín.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú disputarà avui la primera de les dues Copes del Món de gegant de Kranjska Gora (Eslovènia) amb l’objectiu clar d’acabar dins del Top 30 per poder passar a la segona mànega de la competició per primer cop a la seva carrera. L’esquiador ha estat entrenant a Àustria els últims dies i va traslladar-se a Eslovènia per disputar avui i demà les últimes Copes del Món de gegant de la temporada abans de tornar al país per participar a les finals de la Copa d’Europa. Verdú sortirà avui amb el dorsal 33 en una primera mànega que arrencarà a les 9.30 hores, mentre que la segona està programada a les 12.30.

D’altra banda, ahir es va disputar el supergegant CIT a Baqueira amb la presència de l’equip EBEE, que va tenir el 21è lloc d’Adrià Prats com a millor resultat, i en què Leandre Parsoire va ser 35è. Lluís Torres, Enzo Fuentes, Nicolas Piccino, i Martín Vargas no van acabar, mentre que a la prova femenina Chiara Mogni va ser 25a. A més, en telemarc, Lucas Pagés va disputar el Mundial júnior aconseguint una meritòria sisena plaça a l’esprint clàssic i la 12a en la cursa clàssica.

ÚLTIMA COPA DEL MÓN DE LA TEMPORADA PER A IRINEU ESTEVE

Irineu Esteve tancarà avui la seva temporada de Copa del Món amb la disputa de la cursa de les finals que se celebra a Falun, Suècia. El fondista competirà a partir de les 11.30 hores a la carrera dels 15 quilòmetres estil lliure amb l’objectiu d’entrar dins del Top 30 i poder sumar punts que s’afegeixin als 54 que ja ha aconseguit aquesta temporada. De la seva banda, Carola Vila prendrà part aquest cap de setmana en les finals de la Copa d’Europa, en què correrà avui els 10 quilòmetres clàssics i demà els 10 estil patinador.

tracking