Axel Esteve es queda a tocar dels punts a Almaasa

Acaba l’eslàlom a la 32a posició, a només 0”28 del Top 30

Axel Esteve durant la Copa d'Europa d'eslàlom d'Almaasa.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Axel Esteve va quedar-se a tocar dels punts a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Almaasa (Suècia), on va finalitzar en 32a posició. L’esquiador de la FAE sortia amb el dorsal 59 i va acabar a només 0”19 del Top 30 a la primera de les mànegues, i després de la segona baixada va ser 32è amb un registre final d’1’41”48, a 3”21 del guanyador, el francès Steven Amiez, i a 0”28 de la 30a posició, que donava accés a la zona de punts.

Ahir també es va disputar un gegant FIS masculí i un altre de femení a l’estació italiana de Bormio, on Xavier Cornellà va acabar en 32a posició. L’esquiador va fer un temps d’1’44”68 que va deixar-lo a 4”10 del vencedor, el txec Marek Muller. Pel que fa a la cursa femenina, Jordina Caminal va ser 26a amb un registre d’1’50”84, a 4”07 de la britànica Jessica Anderson, que es va endur la victòria. En aquesta cursa, Íria Medina va caure a la segona mànega i no va poder completar la prova després d’haver estat tercera a la primera de les mànegues.

Avui serà el torn de Cande Moreno, que després de l’experiència olímpica disputarà el primer dels entrenaments de descens corresponents a la Copa del Món de Crans Montana (Suïssa). Sortirà amb el dorsal 55 per preparar les proves que es disputaran dissabte i diumenge.

tracking