L'Inter s'imposa a l'Atlètic i és més líder (2-1)

El vigent campió remunta la diana inicial de Cisteró i ja té sis punts respecte al segon classificat

Genís Soldevila va anotar l'1-1 a favor de l'Inter Escaldes.Xavi Miró / FAF

L’Inter Club d’Escaldes va imposar-se a l’Atlètic Club d’Escaldes al duel més destacat de la Lliga Multisegur Assegurances i va fer un pas més cap al tercer títol consecutiu. Tot i que l’Atlètic va ser qui va obrir el marcador gràcies a un gran gol d’Aleix Cisteró al minut 34, només dos minuts després Genís Soldevila va situar l’empat a un. A la represa, el vigent campió va aprofitar un penal sobre Soldevila transformat per Gerard Artigas per fer el 2-1 que acabaria sent definitiu. Amb el triomf, els homes de Fede Bessone tenen ara sis punts de marge respecte a l’Atlètic, a falta de cinc jornades per a la finalització de la lliga regular.

L’altre duel destacat de la jornada és el que va enfrontar el tercer i cinquè, UE Sant Julià i UE Santa Coloma, i que va acabar 0-4 per als últims amb les dianes de Makoma, De Pablos, Entrena i Juande. Tot i la derrota, el conjunt lauredià, que va acabar amb nou homes, es manté en tercera posició, mentre que el colomenc va aprofitar la victòria per pujar a la quarta posició.

On no va haver-hi guanyador va ser al duel entre l’FC Santa Coloma i l’UE Engordany, que va acabar 1-1. Lankar va avançar el conjunt escaldenc a falta de deu minuts per al final i els colomencs, que havien fallat un penal amb 0-0 al marcador, van poder empatar al temps afegit gràcies a un gol de Laborda, que tornava després d’una llarga lesió.

Per últim, al duel de la part baixa l’FC Ordino no es va deixar sorprendre pel cuer, el Carroi, i va aconseguir una victòria èpica amb un solitari gol de Juan Pedro al minut 94 en un duel en què el conjunt ordinenc va acabar amb dos jugadors menys per les expulsions de Fabio i Alex.