Cursa Skimo Femení en honor al Dia de la Dona

La 5a edició se celebrarà el 6 de març amb les modalitats d'esquí de muntanya i de raquetes de neu i contribuirà amb Autea

La intenció de l'esdeveniment és celebrar el dia i potenciar l'esport de la neu en el sector femení.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana i l'estació de Vallnord-Pal Arinsal tornen a acollir la cursa Skimo Femení el proper 6 de març en honor al Dia Internacional de la Dona, segons informa el domini en un comunicat. Aquesta serà la 5a edició amb les modalitats d'esquí de muntanya i de raquetes de neu per poder contribuir un any més ambl’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea), ja que tota la recaptació econòmica anirà destinada a l'entitat, així com celebrar el dia i potenciar l’esport de la neu en el sector femení.

Aquesta edició, que comptarà amb dues modalitats, s'ha recuperat dos anys després, ja que el 2021 no es va poder realitzar. Així, la prova d’Esquí de Muntanya sortirà del Pla de la Caubella fins al Pic del Cubil, un total de 4 quilòmetres, i la prova de raquetes de neu que sortirà del Pla de la Caubella per arribar al Pla de la Cot i tornar al Pla de la Caubella serà de 3,4 quilòmetres. En aquesta cursa, els homes poden participar, però no puntuaran.

També s'organitzarà un dinar solidari així com una festa après-ski. En aquest sentit, enel moment de la inscripció, els participants podran escollir si volen fer la cursa amb dinar, venir com a acompanyants o simplement realitzar la prova esportiva.

tracking