Laia Sebastià, a la dreta, va ser cinquena.CARLES ALONSO

Laia Sebastià va enregistrar la cinquena plaça a la prova individual, en categoria sub-23, dels Campionats d’Europa de Boí Taüll d’esquí de muntanya. La corredora de la FAM, que va participar a la prova sènior i va ser 23a, va marcar un temps final de 1h24’36 que li va atorgar la cinquena plaça de la seva categoria i el lloc al podi. L’altre andorrà destacat va ser Max Palmitjavila, que va ser sisè en sub-18. El corredor de la FAM va completar el recorregut amb un temps final de 55’20’’, 1’56’’ més que el guanyador. En categoria sub-20, Oriol Olm va ser setè i va invertir un temps d’1h13’55’’, a 3’47’’ del vencedor de la prova. Pel que fa a la cursa sènior masculina, David Albos ha estat 38è; Adrià Bartumeu, 41è i Marcel Prat, 46è. Per part seva, a la resta de joves de la categoria sub-18, Lea Anción va ser setena, mentre que Marc Casanoves i Miquel Naudi van arribar en setzena i dinovena posició, respectivament.