Homenatge per als pioners del Borrufa

La competició celebra els 30 anys

Homenatge dels 30 anys del Trofeu Borrufa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'organització del Trofeu Borrufa, el Comú d'Ordino i el Govern d'Andorra van organitzar ahir un homenatge als pioners de la competició en el 30è aniversari. L'acte, que es va celebrar a la Sala del Consell de Comú d'Ordino va homenatjar aPatrickToussaint, Josep Saura, Jaume Rifa, Josep Maria Font,CamelaFernández iJeanClaudeMontané.

L'acte va comptar amb el director de màrqueting deGrandValiraResorts, DavidLedesma, la cònsol menor del comú, EvaChoy, i la ministra de cultura i esports, SílviaRiva.Ledesmava afirmar que "el llegat dels pioners és molt gran, i vosaltres vau plantar la llavor i avui estem recollint els seus fruits", a més de destacar que"l'esperitamb el qualvau fundar la Borrufaencara és present).Rivaper la seva part va destacar la importància en "la difusió de l'esquí entre els nens d'Andorra", i EvaChoyva afirmar que "El comú d'Ordino ha tingut el plaer de ser sempre el lloc d'inauguració i la clàusula del trofeu, tot i que aquest any no s'ha pogut gaudir de l'acte".

Per últim, en l'acte es van reconèixer la tasca dels col·laboradors, que són CrèditAndorra, SECNOA-SAETDE, la Federació Andorrana d'Esquí, l'ECOA, AndorraTelecomi Nord Andorrà.

tracking