Andorra obté tres plates al Borrufa

Fiona Pou i Martin Auder són segons en supergegant, i l’altre argent arriba al Team Event

L'equip Andorra 2 va penjar-se la plata al Team Event.TROFEU BORRUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra va sumar tres plates a la tercera jornada del Trofeu Borrufa, gràcies a l’argent que va aconseguir l’equip Andorra 2 al Team Event de la tarda, i als dos que havien sumat al matí Fiona Pou i de Martin Auder. A la competició per equips, Andorra va fer un gran paper però va caure a la final davant d’Espanya.

A la jornada matinal, en la categoria sub 16 femenina Pou va quedar-se a només 0”23 de la victòria, que va ser per a la britànica Emili Turner. El bronze va ser per a l’espanyola María Abad, mentre que la FAE va aconseguir un altre Top 5 amb la quarta posició de Lia Escabrós. L’altra medalla de la jornada en supergegant va arribar en la categoria sub 14 masculina, i és que Martin Auder va acabar segon amb un temps de 56”85, a només 0”25 de Hamish Blyth, mentre que el podi el va tancar l’espanyol Javier Fernández.

A més, la delegació andorrana va sumar tres podis més a les altres categories. En el supergegant sub 16 masculí, Marc Delgado i Nico Daban van ser quart i cinquè, respectivament, en una cursa dominada per l’equip espa­nyol, que va endur-se les tres medalles gràcies a Roger Barceló, Quim Magan i Markus Mesila. Per últim, a la prova sub 14 femenina, la millor classificada de la FAE va ser Candela Mortés, que va acabar en quarta posició per darrere de la belga Anse Appels, i de les espanyoles Maialen Ros i Jimena Artero.

La 30a edició del Trofeu Borrufa posarà avui el punt final amb la disputa d’un nou supergegant a la Portella del Mig. A causa de la situació sanitària, posteriorment no es farà l’habitual cerimònia d’entrega de premis que es feia al centre d’Ordino.

CANDE MORENO ACABA 14A A LA COPA D'EUROPA DE SAINT ANTON

Cande Moreno va tornar a puntuar a la Copa d’Europa de descecns després d’acabar 14a a la cursa celebrada ahir a Saint Anton. L’esquiadora de la FAE va completar el recorregut amb un temps d’1’07”29, a 1”42 de la vencedora, que va ser la francesa Eshter Paslier. Moreno disputarà avui una nova Copa d’Europa de descens i demà serà el torn del supergegant. D’altra banda, Jordina Caminal va sumar dues segones posicions a Passo San Pellegrino (Itàlia) en dos supergegants FIS. L’esquiadora va cloure a 2”41 i a 0”87 de la guanyadora, la italiana Nadia Fenini.

tracking