Dues medalles per al país en la primera jornada

Nico Daban s’endú la plata a l’eslàlom sub 16 i Etna Pou el bronze al gegant sub 14

Podi de l'eslàlom sub 16 masculí.TROFEU BORRUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra va tancar la primera jornada del 30è Trofeu Borrufa amb les dues primeres medalles, una plata i un bronze, a més de dos podis més gràcies a dues cinquenes posicions. L’eslàlom sub 16 masculí va ser la cursa més productiva, ja que Nico Daban va aconseguir la plata només per darrere del vencedor, l’espanyol Roger Barceló, i Marc Delgado va finalitzar en cinquena posició. L’altre metall de la jornada per a la delegació andorrana va arribar a la cursa femenina de gegant en categoria sub 14, on Etna Pou va aconseguir el bronze per darrere d’Anse Appels i Sophie Dekker. En aquesta prova, Ainhoa Piccino va acabar en cinquena posició.

Menys sort van tenir els corredors de la FAE a les altres dues curses. Martin Auder va quedar-se a tocar del podi al gegant sub 14 masculí amb una sisena posició i Àlex Comellas va tancar el Top10 de la classificació. Al gegant sub 16 femení, Isona Cerro va ser la millor de les representants del país amb una 11 posició, ja que Fiona Pou, Lia Escabrós, Emma Ledesma i Mar Gardella no van poder acabar.

La 30a edició del Trofeu Borrufa disputarà avui la segona jornada a Arcalís amb un intercanvi de proves. Els participants de la categoria sub 14 correran avui la cursa d’eslàlom, mentre que els sub 16 faran avui un gegant.

D’altra banda, Cande Moreno va prendre part ahir a la primera jornada d’entrenaments de la Copa d’Europa de descens a Àustria, però no va poder acabar. Les curses seran demà i dijous, i divendres hi haurà un supergegant.

tracking