Nou podi de Joan Verdú en supergegant amb un tercer lloc

L’esquiador va tornar a pujar als llocs d’honor a l’estació italiana de Tarvisio

Joan Verdú, a la dreta, al podi del supergegant FIS de Tarvisio.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú va tornar a pujar ahir al podi en el supergegant FIS celebrat a l’estació italiana de Tarvisio amb una tercera posició. L’esquiador de la FAE va reprendre aquesta modalitat de cara a la competició dels Jocs Olímpics d’hivern de Pequín i ha aconseguit dos podis en dues curses. A la jornada d’ahir, Verdú va cloure la seva baixada amb un temps d’1’07”69 que va deixar-lo a 0”19 del vencedor, l’italià Federico Simoni, i a 0”07 de la segona posició, que va ser per a l’irlandès Jack Gower.

Verdú va destacar que “em prenia aquestes dues curses d’entrenament i ha anat bé, amb molt bon feeling i cada dia millor”. De la seva banda, el tècnic, Fred Beauviel, va assenyalar que “és un resultat bastant correcte si valorem que no havia fet supergegant des de Cortina, l’any passat”, i va afegir que “havíem plantejat aquestes curses per entrenar, entre cometes, perquè entrenar és bastant difícil, així que anaven molt bé”. L’esquiador seguirà ara entrenant la disciplina de supergegant i té previst participar el 28 de gener a la Copa d’Europa de Saalbach-Hinterglemm.

D’altra banda, Bartumeu Gabriel va finalitzar en 28a posició el gegant FIS celebrat ahir a Pozza di Fassa, després d’acabar a 2”91 del vencedor de la prova, Andrej Drukarov. Xavier Cornella, de la seva banda, no va poder cloure la segona mànega després d’haver estat 63è a la primera. En aquesta cursa, però a la categoria femenina, Íria Medina, que sortia amb el dorsal 59, va ser 36a, mentre que Jordina Caminal i Jèssica Núñez no van acabar la segona de les mànegues.

Per últim, Pere Cornella va ser 20è al gegant de la National Junior Race que va disputar-se a Courmayeur (Itàlia). L’esquiador va entrar a 2”30 del vencedor de la cursa, Giacomo Bernardoti, i Eric Ebri no va poder acabar.

tracking