raids

Sam Sunderland guanya el segon Dakar

El resident no es va deixar sorprendre a l’última etapa a Jedah

El pilot de GasGas celebrant la victòria al raid.INSTAGRAM / S. SUNDERLAND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resident britànic Sam Sunderland no va deixar marge a la sorpresa i va adjudicar-se per segona vegada a la seva carrera el Ral·li Dakar. El corredor de Gas Gas va tenir-ne prou d’entrar en la vuitena posició de l’etapa a poc més de tres minuts de Pablo Quintanilla per segellar la victòria a la general. El britànic va estar acompanyat al podi precisament per Quintanilla i per l’austríac Matthias Walkner. En quarta i cinquena posició van finalitzar els residents Adrien van Beveren i Joan Barreda.

El corredor de GasGas va manifestar després del triomf que “hi ha hagut molta feina i molta pressió fins a l’últim quilòmetre, i això només fa que el sentiment de guanyar sigui encara millor”. A més, va afegir que “els rivals han sortit per totes des del primer moment i tot ha estat en disputa fins a l’últim quilòmetre”. Per últim, va manifestar que “el meu equip ha treballat molt dur durant tot l’any, i estic molt satisfet d’haver obtingut aquesta recompensa”.

A la categoria de cotxes tampoc va haver-hi sorpreses a l’última etapa i Nasser al-Attiyah i elseu copilot, el resident Mattieu Baumel, van endur-se el triomf a la general amb gairebé mitja hora de marge respecte a Sebastien Loeb, i una hora sobre Yazeed al-Rajhi. El resident Cyril Despres i la seva copilot Taye Perry van aconseguir un Top 20 i van creuar la meta en la 19a posició de la general.

El corredor britànic celebra la victòria.

tracking