Victòria d'Axel Esteve al segon eslàlom disputat a Kronplatz

L’esquiador confirma el bon moment de forma amb un triomf després d’haver estat tercer el dia abans

Axel Esteve al podi de Kronplatz.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Axel Esteve va allargar el bon moment i després del tercer lloc de dimarts ahir va endur-se la victòria al segon dels eslàloms FIS disputats a l’estació italiana de Kronplatz, en un triomf que també va provocar una nova rebaixa de punts FIS en aquesta especialitat fins als 26,01. L’esquiador havia arrencat tercer a la primera de les mànegues, però a la segona va treure tot el seu potencial i va acabar el primer de la baixada i del global de la cursa amb un registre final d’1’33”69, superant en 0”21 el noruec Oscar Zimmmer i en 0”46 el suec Fabian Ax Swartz. Després de la cursa, Esteve va manifestar que “ha tornat a ser un bon dia, he acabat amb la victòria de la cursa, i confirmo el bon esquí d’ahir i d’aquests dies, així que estic supercontent”. I va afegir que “desitjo continuar esquiant així de fort i arribar amb aquest nivell a les pròximes Copes d’Europa”.

També van disputar la cursa d’ahir Àlex Rius, que va finalitzar el 14è a 2”86 d’Esteve, i Xavier Cornellà, que no va completar la segona mànega després d’haver acabat en 19a posició la primera de les baixades.

Qui no va poder competir va ser Cande Moreno, ja que la Copa d’Europa de descens prevista a Orcières-Merlette es va haver d’ajornar a causa del vent. Està previst que avui i demà es disputin les dues curses d’aquesta cita. La velocista del Principat havia aconseguit una novena i una divuitena posició als dos entrenaments celebrats.

SETÈ LLOC DE ROGER PUIG AL SEGON DESCENS DEL MUNDIAL

Roger Puig va finalitzar en setena posició el segon i últim entrenament de descens del Campionat del Món d’esquí paraalpí que s’està celebrant a Noruega. Després de ser 14è a la primera jornada, l’esquiador va millorar ahir fins arribar al setè lloc amb un registre final d’1’14”39, a 5”11 del més ràpid, el corredor francès Arthur Bauchet. Després de l’entrenament, Puig va manifestar que “avui ens hem tirat més a fons i el resultat ens ha acompanyat”, i va afegir que “veig que l’objectiu del Top 15 cada vegada és més a prop i és assumible, i demà toca repetir l’actuació”. El descens del Mundial arrencarà a les 11.00 hores i Roger Puig sortirà amb el primer dels dorsals de la seva categoria, en què hi ha 30 participants.

tracking