Podi i millora de punts FIS d'Axel Esteve a l'eslàlom de Kronplatz

L’esquiador finalitza en tercer lloc després d’una bona segona mànega i marca 27,58 punts

Axel Esteve, a la dreta, al podi de Kronplatz.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Axel Esteve va pujar al podi de l’eslàlom FIS de Kronplatz després d’aconseguir una tercera posició en una cursa amb molt de nivell que també li va valer una rebaixa de punts FIS, dels 32,37 que tenia anteriorment als 27,58 actuals. L’esquiador va anar de menys a més i va fer el setè millor temps a la primera mànega, tot i que a la segona va millorar en aconseguir el segon crono obtenint un temps final d’1’35”04, a només 0”04 del noruec Oscar Zimmer i l’israelià Barnabas Szollos, que van compartir el mateix temps a la primera posició. De la seva banda, Àlex Rius i Xavier Cornella no van poder acabar.

Després de la cursa, l’esquiador va assenyalar que “ha estat un gran dia d’esquí, he aconseguit fer dues mànegues sòlides i amb intensitat”, i va afegir que “he acabat tercer amb una bona segona mànega, i confirmo els meus millors punts que he fet fins a dia d’avui a eslàlom, així que estic molt content i amb ganes de continuar esquiant fort”. De la seva banda, el tècnic, Yago Antes, va afirmar que “els punts que baixen semblen pocs però ens faran guanyar uns 15 o 20 dorsals a la següent Copa d’Europa i amb aquests dorsals sempre serà molt més fàcil estar on volem, que és entre els 30”.

De la seva banda, Cande Moreno va disputar dos entrenaments de la Copa d’Europa de descens d’Orcières-Merlette, on va classificar-se en 9a i 18a posició. El primer descens està previst per avui i el segon serà demà.

PUIG, 14è A L'ENTRENAMENT DE DESCENS DEL MUNDIAL

Roger Puig va estrenar-se al Campionat del Món d’esquí paraalpí que es fa a Noruega amb una 14a posició al primer entrenament de descens. L’esquiador va completar el recorregut amb un temps d’1’17”95 que va deixar-lo a més de cinc segons (5”76) del millor registre, que va aconseguir el francès Arthur Bauchet. El podi a la primera prova del Mundial el van completar l’austríac Markus Salcher i el suís Theo Gmuer. Puig afrontarà avui mateix la segona jornada del Mundial amb el segon dels entrenaments de descens, mentre que demà ja hi haurà la primera prova de foc a la cursa de descens. Dissabte serà el torn del supergegant i diumenge, de la combinada, mentre que la setmana vinent disputarà les proves tècniques.

tracking