Àxel Esteve acaba tercer a l'eslàlom FIS de Kronplatz

L'esquiador andorrà ha aconseguit el segon millor temps a la segona mànega de la cursa a l'estació italiana

Àxel Esteve al tercer lloc del podi avuiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àxel Esteve ha pujat avui al tercer esglaó del podi de l'eslàlom FIS de Kronplatz que li reporta 27.58 punts, segons destaca la FAE. L'esquiador andorrà ha aconseguit el setè temps en la primera mànega i el segon en la segona que l'han deixat a 0.04 del noruec Oscar Zimmer i de l'israelià Barnabas que han empatat en la primera posició.

Esteve ha manifestat que avui "ha estat un gran dia d'esquí he aconseguit fer dues mànegues sòlides, amb intensitat" i el seu entrenador, Yago Antes, ha destacat que els punts obtinguts "ens faran guanyar uns 15 o 20 dorsals en la següent Copa d'Europa i sempre serà molt més fàcil estar on volem, que és entre els 30". Àxel Esteve competirà el 20 i 21 de gener en la prova de Copa d'Europa de Vaujany.

Els altres dos esquiadors andorrans que competien a la prova a l'estació italiana, Xavier Cornella i Àlex Rius, no ha completat la primera mànega en la cursa masculina i Íria Medina tampoc no ha pogut finalitzar la primera baixada en la prova femenina.

La FAE ha informat que Cande Moreno ha fet avui els primers entrenaments de la prova de Copa d'Europa de descens a Orcières-Merlette, a França, i ha finalitzat amb el 9è millor temps en la primera mànega i amb el 18è temps a la segona.

tracking