Exhibició del MoraBanc contra el Turk Telekom (98-75)

Els tricolors han sumat el quart triomf a l’Eurocup

Clevin HannahBCA/ MARTÍN IMATGE

ElMoraBancAndorra ha sumat la quarta victòria a l'Eurocupdesprés d'imposar-se 98-75 alTurkTelekomAnkara al Poliesportiu en un duel rodó que únicament ha tingut una petita empanada al tercer quart com a punt negatiu.

Els tricolors han sortit molt endollats des de l'inici, arribant a agafar vuit punts, primer, que s'han transformat en 11 per tancar el primer quart (29-18). ElMoraBancestava mostrant la seva millor versió, ja no nomésofensivament,sinótambé defensant i complicant que els visitantsestiguessincòmodes i poguessin treure tot el seu talent. El conjunt d'IbonNavarro ha seguit amb un nivell molt alt de joc, mostrant la seva millor versió i arribant a marxar 22 punts amunt (40-18), tot i que els turcs han tingut un tímid intent de reacció, el duel ha arribat 51-34 al descans.

A la represa el duel s'ha anat complicant pels tricolors, que han vist com els visitants anaven retallant diferències fins als deu punts, tot i que un 5-0 en un tres i no res ha tornat a donar aire alMoraBanc(66-51) en un quart que s'ha tancat 68-55. A l'últim període, un 8-0 de Hannah ha deixat el partit sentenciat i ha fet gaudir a l'afició.

Els tricolors viatjaran diumenge a Lugo per enfrontar-se alBreogán, i dimarts que ve repetiran a l'Eurocupal Poliesportiu contra elLietkabelis.