Hoquei patins

La selecció sub-16 comença amb derrota

Els nois de Miquel Umbert van caure davant Andalusia per 3 a 2

Andorra va perdre contra Andalusia el primer partit.FDPPA

La selecció sub-16 va perdre ahir davant Andalusia en el primer partit del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmoques de la categoria que es disputa a Astúries. L’equip de Miquel Umbert va perdre a La Felguera (Langreo) per 3 gols a 2 davant el conjunt andalús en un partit molt ben competit i en què els tricolors van merèixer més.

Els andorrans, que van mostrar-se bé en defensa i que van tenir ocasions per avançar-se en el marcador i fer més gols, van encaixar l’1-0 al minut 13 obra de José Antonio. Amb aquest marcador es va arribar al descans, tot i que la selecció va tenir un parell d’accions per empatar. Als 20 segons de la represa, Andalusia va sumar el segon gol després del penal que va transformar José Antonio. Poc després, al minut 4, Nil va resoldre una contra amb el 2-1 que feia justícia al que estava passant a la pista. Tot i això, Andalusia va fer el tercer gol a falta de poc menys de 12 minuts pel final per mitjà de Manuel i quan quedaven només 30 segons per acabar, Biel va marcar el 3-2 definitiu per posar una mica més d’emoció als instants finals del partit.

La selecció disputa avui dos partits més. A les 11.30 h es veuran les cares amb Euskadi, que va perdre 5-0 davant l’amfitriona Astúries, i a les 17.30 h s’enfrontarà amb el combinat de València. Demà, torn davant Astúries per acabar la primera fase.