El Celta, rival atractiu per a l'FC Andorra

La ronda de Copa, a partit únic, es disputarà dimarts 14 a les 19.00 hores a l’Estadi Nacional

El Celta ja va venir fa 26 anys.DIARI D'ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rebrà la visita d’un històric del futbol espanyol, el Celta de Vigo, a la segona eliminatòria de la Copa del Rei, que es va sortejar ahir a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid. L’enfrontament, també a partit únic, tindrà lloc dimarts 14 de desembre a les 19.00 hores a l’Estadi Nacional i la classificació podria tenir el premi de veure’s les cares al Principat en la tercera ronda amb Barça, Reial Madrid o Atlètic de Madrid.

L’emparellament es va acollir amb entusiasme al club tricolor que, dos anys després de la visita del Leganés a Prada de Moles, es tornarà a citar amb un equip de Primera Divisió espanyola. “Serà una bonica oportunitat per a nosaltres i estem molt il·lusionats. Segur que serà una festa, intentarem competir bé i esperem que vingui el màxim de públic possible a donar suport a l’equip”, va exposar ahir el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia. L’entrenador tricolor va apuntar que “rebre un Primera Divisió és molt il·lusionador i genera repercussió, així que qualsevol que hagués tocat ja era un premi per a nosaltres”. El que té molt clar Sarabia és que l’Andorra no s’encongirà de cap de les maneres i que pensa mirar als ulls al Celta, perquè “no soc gaire amic de jugar per jugar i us puc assegurar que intentarem guanyar i passar l’eliminatòria”. La data del partit de Copa obliga a un nou canvi d’horari del partit davant el Castelló i ja queda tancada la visita a Castàlia de l’Andorra, que tindrà lloc dissabte 11 a les 19.00 hores. El club va informar que els abonats tindran l’accés lliure per al partit de Copa del Rei [prèvia reserva] i que l’entrada general tindrà un preu de 10 euros.

El Celta, farcit de ‘cracks’

El Celta, dirigit per Eduardo Coudet, es troba a la part mitjana-baixa de la classificació de Primera Divisió i té jugadors importants com Hugo Mallo, l’exblaugrana Denis Suárez, Solari, el nou internacional espanyol Brais Méndez o els davanters Santi Mina, Iago Aspas i Nolito. L’equip gallec va eliminar l’Ebro, de la Segona RFEF, a la primera ronda en guanyar per 0 a 5.

EL CELTA JA VA VENIR FA 26 ANYS

El 29 de novembre del 1995 l’equip gallec va visitar el Comunal per enfrontar-se l’Andorra en l’anada dels setzens de final de Copa. El Celta va golejar els tricolors per 0 a 5.

tracking