Irineu Esteve obre el curs amb un 34è lloc a la cursa FIS de Gaalaa

El fondista va acabar a 1’46” del vencedor a la primera prova de la temporada

Irineu Esteve, durant una competició anterior.NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve i Carola Vila van encetar la temporada amb un 34è i un 23è lloc, respectivament, a les curses FIS de Gaalaa, que van arrencar ahir. L’objectiu d’aquestes proves era fer rodatge de cara al cap de setmana vinent, quan arribarà el primer gran repte de la temporada amb la Copa del Món de Lillehammer, a Noruega.

En el cas d’Esteve, va completar els 15 quilòmetres de la cursa amb un temps de 31’46”1, a 1’46”2 del vencedor, que va ser el corredor local Didrik Toenseth. Noruega també va completar les altres dues places de podi amb Haavard Moseby, segon, i Ole Joergen Bruvoll, tercer. Pel que fa a la cursa femenina, Carola Vila va realitzar els deu quilòmetres amb una marca de 24’24”9, a 1’38”3 de la guanyadora de la prova, que va ser la noruega Helene Marie Fossesholm, seguida a les places d’honor per Karoline Simpson-Larsen i Berit Mogstad.

Després de les curses, el director d’esquí de fons de la FAE i tècnic, Joan Erola, va manifestar que “l’Irineu no està al nivell que va estar fa dos anys, però venint d’on venim estic content perquè cada setmana va millorant una mica el rendiment i es va trobant millor”, i va afegir que “la Carola ha fet una bona cursa baixant el temps respecte a la guanyadora, la noruega Fossesholm, que fa podis a la Copa del Món”.

Demà disputaran una altra cursa FIS de 10 i 15 quilòmetres.

tracking