Primera RFEF

L'FC Andorra empata contra el Sevilla Atlètic (1-1)

Els tricolors s’han avançat mitjançant Carlos Martínez, però Capi ha igualat

Una jugada del partitSevilla FC

L’FC Andorra segueix sense guanyar lluny de l’Estadi Nacional i avui ha empatat 1-1 contra el Sevilla Atlètic, cuer de la categoria. Els tricolors han aconseguit avançar-se mitjançant Carlos Martínez, però han vist com Capi igualava un matx que ha tingut domini altern, i que ha acabat amb un tir al travesser del conjunt sevillà.

El Sevilla Atlètic ha estat el primer en avisar amb una falta lateral, però han estat els tricolors qui han obert el marcador al minut 13 amb una diana de Carlos Martínez. Pastor ha centrat des de la banda, Nieto ha pentinat la pilota, i el davanter l’ha enganxat per situar el 0-1 al marcador. Tot i el gol, els sevillans han seguit tenint les ocasions més clares i Ratti ha hagut d’intervenir per evitar la diana de Quintana.

Els locals seguíen empenyent en busca del gol, i han aconseguit empatar al minut 37 després d’un penal provocat per Diego González. El tir des dels 11 metres d’Ivan ha anat al pal, però Capi ha aprofitat el rebuig per fer l’1-1. La igualada ha esperonat els tricolors, que s’haurien pogut tornar a avançar abans del descans amb un tir de Bover i una clara ocasió de Carlos Martínez, però el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat amb empat al descans.

A la represa, Ratti ha tornat a intervenir per evitar un gol dels andalusos, i els tricolors han respost amb dues tímides ocasions de Bover i Riverola. El domini del Sevilla Atlètic s’ha anat apagant, i l’FC Andorra ha fet un pas endavant al tram final en busca del gol sobretot amb l’entrada d’Altimira a la dreta. El futbolista català ha tingut una rematada que ha tret la defensa local sobre la línia de gol, i just després ha provat un xut llunyà que ha marxat alt. Però tot i el domini final dels tricolors, l’última arribada ha estat sevillista amb un tir al travesser de Quintana. El marcador ja no s’ha tornat a moure, i els tricolors tornen de l’Estadi Jesús Navas amb un punt.

Els tricolors queden sisens a dos punts del play-off (a falta dels partits d’aquesta tarda), i la propera jornada rebran l’Alcoià a l’Estadi Nacional dissabte a partir de les 17.00 hores.