En quadre contra la revelació

El MoraBanc rep l’UCAM sense Crawford ni Colom i amb els dubtes de Llovet i Tunde

samarreta especial pel 25-nBCA / MARTÍN IMATGE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra rebrà aquesta tarda al Poliesportiu (18.30 hores) l’UCAM Múrcia, una de les revelacions de la temporada a l’ACB, i ho farà en quadre. I és que a més de les baixes conegudes de Sergi García, Tyson Pérez i Gal Mekel, avui tampoc estaran disponibles ni Drew Crawford ni Guille Colom, i seran dubte Nacho Llovet i Babatunde Olumuyiwa, ja que tots dos arrosseguen diversos problemes físics. Crawford té problemes al turmell i està pendent de diagnòstic, mentre que Colom està malalt. Pel que fa als jugadors que són dubte, potser algun dels dos força per estar disponible, però Ibon Navarro va admetre ahir que “tindrem un roster de nou o deu jugadors”.

El conjunt murcià arriba en una bona dinàmica ocupant la tercera posició de la classificació, i amb quatre victòries als cinc últims partits. Segons va explicar el tècnic Ibon Navarro, que va entrenar els murcians, “juguem contra un equip que amb Breogán i Manresa es pot considerar la revelació de la temporada fins ara”, i va afegir que “té un gran equip i a banda de fer un joc físic està fent molt bé les coses fins ara i per això és tercer a la classificació”. Per últim, encara sobre l’UCAM, l’entrenador va destacar que “és un dels favorits per jugar la Copa del Rei per sensacions i pel joc que està fent”. També va dir-hi la seva Víctor Arteaga, que va assenyalar que “conec bé les armes de l’UCAM per haver jugat contra ells i ho transmetré als companys perquè demà tenim un rival molt dur i cal que estiguem preparats”. Sobre les armes que ha de tenir l’equip per contrarestar l’UCAM, Navarro va manifestar que “hem de tenir regularitat els quaranta minuts, superar els mals moments i si fem això serem un equip complicat i podrem competir”.

Víctor Arteaga va referir-se a la seva renovació i va declarar que “estic bé, còmode i amb confiança. L’Ibon m’ha ajudat i m’ho ha fet tot més fàcil, i ara em trobo preparat per donar a l’equip tot el que necessita”.

Hannah, bicentenari

Clevin Hannah complirà avui 200 partits a la Lliga Endesa. El base va debutar el 2014 a la competició i la majoria dels partits (73) els ha jugat com a tricolor. També ha vestit la samarreta de la Penya, el Bilbao Basket, l’UCAM i el Gran Canària.

SAMARRETA ESPECIAL PEL 25-N

L’equip lluirà avui una samarreta commemorativa pel 25-N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, fruit de la campanya en col·laboració amb Govern.

tracking