La selecció sub 19 inicia la lligueta amb derrota contra la favorita (4-0)

Andorra perd a Estocolm davant Anglaterra en un partit on es penalitzen massa
les errades

La selecció sub 19 va començar amb derrota la fase de classificació.FAF

La selecció sub 19 va perdre el partit inaugural de la fase de classificació de l’Europeu de la categoria davant Anglaterra per 4 a 0. En un partit disputat a l’Skytteholms IP d’Estocolom (Suècia), l’equip tricolor va encaixar dos gols a cada part i van patir excessivament davant el combinat pross.

Anglaterra va ser el clar dominador del partit, mostrant la seva superioritat tècnica i traient suc del jugadors de referència. El combinat tricolor va saber defensar amb ordre però cada errada va sortir massa cara. Els nois de Lucendo només podien intentar treure rèdit amb jugades a pilota aturada però els anglesos van saber dominar tots els aspectes del joc. Iling-Junior va obrir el marcador al minut 24 i Chuckwuemeka, poc abans d’arribar al descans, va fer pujar el segon gol al marcador. Un resultat parcial de 2 a 0 amb què es va arribar al descans. A la represa, Scarlett va signar un doblet, un al minut 55 i un altre onze minuts després, al 66, després de transformar un penal. El marcador ja no es va moure i el 4 a 0 va ser definitiu. “El partit ha anat com esperàvem, amb Anglaterra sent superior i sent dominador clar i absolut del partit i de la pilota”, va introduir el seleccionador, Jesús Julián Lucendo. El tècnic, a més, va apuntar que “hem patit molt en pilotes interiors i hem tingut els nostres moments amb alguna acció d’estratègia i alguna contra”. Lucendo va afegir que “ha estat un partit que ens farà treballar per ajustar algunes coses que hem de millorar, però en cap cas es pot dir que l’equip no ha treballat o que no ha competit”.

Els andorrans s’enfrontaran dissabte a Suècia en el segon partit de la fase de classificació de l’Eurocup.