Nacho Llovet encara la recta final de la recuperació

Ha entrenat amb el grup però no es preveu que vagi a Tenerife

Llovet, abans d'enfrontar-se al Barça a Encamp.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aler-pivot del MoraBanc Andorra Nacho Llovet encara la recta final de la recuperació, però encara no podrà reaparèixer aquest cap de setmana, ja que no està previst que viatgi avui amb la resta de companys cap a les Canàries per enfrontar-se demà al Lenovo Tenerife. El jugador català va patir una lesió muscular a l’adductor dret i el tècnic, Ibon Navarro, va manifestar ahir que “portem dues setmanes amb entrenaments prepartit, partit, postpartit i viatjar, i no hem tingut cap entrenament per veure com està el Nacho i com s’integra”, i va afegir que “avui [ahir] farà el primer entrenament, però si no passa res estrany encara no viatjarà a Tenerife”.

D’altra banda, un dels altres interiors de l’equip, Tyson Pérez, està afrontant una nova etapa de la recuperació del trencament del lligament encreuat del genoll esquerre que va patir al final de la temporada passada. L’hispanodominicà va penjar un vídeo a les xarxes socials on se’l veia començant a fer alguns exercicis de tir. La seva tornada, però, no es preveu fins a final de curs.

D’altra banda, el rival de demà del MoraBanc, el Lenovo Tenerife, està pendent de l’estat del millor jugador, l’extricolor Gio Shermadini. Segons va explicar el tècnic, Txus Vidorreta, ha entrenat els dos últims dies però serà dubte fins a l’últim moment.

tracking