Futbol sala

Andorra s'imposa a Gal·les al darrer instant (3-2)

Un gol d’Hugo Albino a falta de tres segons provoca el deliri

La selecció andorrana va aconseguir un brillant triomf a San Marino davant de Gal·les.FSGC

Un gol al darrer sospir a falta de només tres segons d’Hugo Albino va donar la primera victòria a la selecció andorrana sub 19 contra Gal·les a la fase de classificació de l’Europeu de la categoria. En un partit molt ben jugat pels nois d’Aitor García, amb molt ordre defensiu i amb atacs verinosos, Andorra es va desfer de Gal·les amb més patiments dels merescuts. No s’havia arribat al segon minut de partit quan Adrià Blat va avançar els tricolors però poc després, Lyon va aconseguir empatar per al combinat del Regne Unit. Adrià Guirao va convertir el 2 a 1 i va tornar a avançar Andorra al marcador, que ja no es mouria fins al descans. A falta de nou minuts per al final, del possible 3 a 1 es va passar al 2 a 2 en un contraatac letal de Gal·les que va definir Perkins, poc abans de l’acció guanyadora d’Hugo Albino. El seleccionador, Aitor García, va dir que el fet de no resoldre les ocasions “ens ha fet patir una mica més del compte”, però l’equip “ha sabut tenir controlat el partit en tot moment”. El tècnic va comentar que “ja sabíem que a Gal·les van com avions i ens podien fer mal al contraatac i així ha passat quan ens han fet el 2 a 2. Era injust perquè estàvem sent millors que ells”. García va reconèixer que “amb els 16 segons que quedaven he demanat temps mort per provar amb l’estratègia”. “La jugada ha sortit perfecta i això no sempre passa”, va afegir orgullós. La selecció jugarà avui a les 16.00 hores el segon partit del grup, contra Estònia.