motociclisme

Tercera plaça de Margot Llobera a la general

Margot Llobera amb les medalles del tercer lloc.M. LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Margot Llobera va tancar la seva primera participació a la Copa del Món de Bajas FIM amb una tercera posició a la general femenina de la competició després de l’última prova, celebrada a Portugal, la Baja Portalegre 2021.

A l’última cursa, Llobera va aconseguir la 62a posició absoluta a 2 h 04’34” del vencedor, Antonio Maio, mentre que a la classificació femenina va cloure tercera per darrere de la vencedora, Miriam Pol, i Sara García. La cursa va estar marcada pel mal temps, ja que la pluja intensa va plantejar un dur recorregut per a tots els participants, i Llobera va poder completar totes les especials tot i alguns problemes tècnics que va patir durant la segona jornada de competició.

Un cop finalitzada la prova, Margot Llobera va manifestar que estava “molt contenta amb l’any que hem tingut perquè hem estat molt constants i hem corregut molt bé a diversos terrenys”, i va afegir que “no ha estat un any fàcil, però portem a casa dues medalles que ens omplen d’il·lusió de cara al futur”. Per últim, va cloure que “he notat l’evolució al llarg de la temporada i el final d’any és especial per a mi”.

tracking