INSTAL·lACIONS

Mas preveu almenys dues ofertes per a Prada de Moles

La cònsol creu que com a mínim s’hi presentaran l’FC Andorra i la FAF

Instal·lacions de Prada de Moles.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va assegurar ahir que espera “com a mínim” dues ofertes en el concurs nacional convocat per a la concessió de la remodelació de l’estadi de Prada de Moles. Aquestes propostes podrien ser la de l’FC Andorra i la de la Federació Andorrana de Futbol, segons va manifestar la cònsol, tot i que l’ens federatiu està en tràmits per aconseguir la llicència d’obres i començar la construcció d’un estadi per a 2.700 persones als terrenys de l’antic Càmping Internacional. Sobre aquestes possibles ofertes, Mas va assenyalar que “es tracta d’un plec de bases molt tècnic i qui s’hi presenti sap que la inversió és molt alta i haurà de ser un professional del món del futbol, principalment”.

Segons l’edicte que es va publicar ahir al BOPA, el termini per presentar les ofertes per al concurs finalitzarà a les 10.00 hores del 27 de gener del 2022, i Mas va justificar-ho assegurant que “és un plec de bases molt extens i complicat i per això donem aquests tres mesos per presentar l’oferta”. Tal com havia avançat el Diari, la intenció del comú és convertir Prada de Moles en una instal·lació multifuncional, i Laura Mas va destacar que “al plec estipulem que el concessionari haurà de fer activitats culturals i esportives paral·leles al futbol que aportin pernoctacions i reactivació econòmica a la parròquia”. A més, va afegir que “a futbol s’hi juga cada cert temps i el que no volem és que estigui aturat, volem que l’estadi doni vida a Encamp”.

Mas també va confirmar que la concessió inicial serà de 35 anys, però que es pot veure ampliada 25 anys més si hi ha inversions per millorar la instal·lació, mentre que sobre la part del cost que assumiria el comú, es va limitar a afirmar que “el plec de bases diu que hi pot haver una eventual participació del comú, ho veurem quan tinguem les ofertes, però mai posarem en risc les inversions i els compromisos adquirits per a altres actuacions”. Per últim, la cònsol major va explicar que l’adjudicatària haurà d’abonar un cànon anual al comú d’Encamp, tot i que encara s’ha d’establir.

D’altra banda, Mas també va confirmar que la FAF està realitzant els tràmits per obtenir la llicència d’obres per construir l’estadi als terrenys de l’antic Càmping Internacional.

tracking