La selecció femenina supera Moldàvia

Un gol de Zoe Montero al minut 64 permet a les tricolors posar el millor fermall a la lligueta

Els tècnics i les jugadores de la selecció sub 19 van celebrar efusivament la victòria.Xavi Miró / FAF

La selecció femenina sub 19 va tancar la fase de classificació per a l’Europeu de la categoria de la millor manera possible. Les noies de José Antonio Martín van derrotar ahir Moldàvia a l’Estadi Nacional per 1 a 0, amb un gran gol de Zoe Montero al minut 64 de partit. Així, Andorra tanca la fase aconseguint una històrica victòria en el debut internacional com a selecció i, amb aquests tres punts, va relegar les moldaves al fanalet vermell del grup amb un punt.

El partit va ser molt igualat i amb poques ocasions durant la primera part per part dels dos equips, poques arribades i molt de respecte. Als 19 minuts de la represa va arribar la jugada clau del partit, Zoe Montero va aprofitar un rebuig defectuós de la central de Moldàvia, Eugenia Railean, i va sorprendre la portera rival, que es trobava avançada, amb un xut llunyà. A partir d’aquí, la selecció va saber guardar el gol sense gaires complicacions, ja que Moldàvia arribava poc i sense perill. Gal·les ha demostrat ser el millor equip del grup i ha acabat com a líder de la fase de classificació que s’ha disputat entre l’Estadi Nacional i la Borda Mateu, en haver guanyat els tres partits i sumat nou punts.

VESTIDOR

“Estic molt orgullós d'aquest equip” José Antonio Martín. El seleccionador Sub 19 es va mostrar molt satisfet i va comentar que estava “molt orgullós d’aquest equip i del que hem aconseguit”. Guti va afegir que “hem fet un molt bon partit i un gran toneig”. i que “realment s’ha competit en tot moment i hem estat sempre a l’altura tot i els hàndicaps que teníem”. La golejadora tricolor, Zoe Montero, jugadora del Levante Las Planas català, va explicar que “estic molt agraïda per tot el que hem viscut aquesta setmana, en un torneig molt complicat però on hem sabut creure en nosaltres”.