L'UE Sant Julià venç l'FC Santa Coloma (1-3)

Els lauredians s’enduen el clàssic amb gols de Iosu, Bacari i Àlex, i l’Inter segueix com a líder

L'UE Sant Julià celebra un dels dos gols aconseguits ahir.XAVI MIRÓ / FAF

L’UE Sant Julià va endur-se el clàssic de la Lliga Multisegur Assegurances davant de l’FC Santa Coloma 3-1 gràcies als gols de Iosu, Bacari i Àlex Pérez i se situa tercer a la taula. Els lauredians van arrencar dominant des de l’inici i Iosu va obrir el marcador al minut nou amb un tir ras ajustat al pal de la porteria d’Andrés Benítez. Encara abans del primer quart d’hora els lauredians van ampliar diferències gràcies a Bacari, que va aprofitar una passada a l’espai de l’exjugador del Granada Dani Benítez per fer el 0-2. Els colomencs van buscar retallar diferències però el marcador no es va tornar a moure abans del descans.

A la represa, els colomencs van poder retallar diferències gràcies a un penal transformat per Grondona, i van pressionar a la recerca de l’empat, tot i que no van mostrar-se encertats i els lauredians van sentenciar el partit al minut 84 gràcies a una rematada d’Àlex Pérez després d’una falta lateral.

El líder segueix sent una jornada més l’Inter Club d’Escaldes, que ahir va superar sense gaire dificultat el CE Carroi, cuer de la competició. Joel Paredes va obrir el marcador amb un xut creuat posterior a una combinació amb Víctor Casadesús, i ell mateix va anotar de cap també el segon just abans del descans després d’aprofitar un mal rebuig del Carroi.

La segona posició al campionat segueix sent per a l’UE Santa Coloma, que ahir va desfer-se del FC Ordino 2-0 amb les dianes de Sebas Bertrán i Faysal. A la primera, Bertrán va anticipar-se a la defensa després d’una centrada lateral, i posteriorment Faysal no va desaprofitar una passada de la mort de Guehi per la banda dreta després d’una gran jugada individual.

Per últim, el derbi escaldenc entre UE Engordany i Atlètic Club d’Escaldes va finalitzar amb triomf dels últims gràcies a un doblet d’Abraham en cinc minuts que va ser suficient per sumar el triomf. El davanter va fer el primer a la mitja hora amb un golàs espectacular gràcies a un xut llunyà, mentre que cinc minuts després, ell mateix va aprofitar una falta servida per Aleix Cisteró per rematar en planxa i situar el 2-0 que acabaria sent definitiu perquè l’Atlètic Escaldes sumés la primera victòria del curs després de quatre empats seguits.