ESPORTS

Constituït el Comitè d'Honor de les finals de la Copa d'Europa i de la Copa del Món

La cita continental serà del 14 al 20 de març, i la mundial al 2023

Formalitzat el Comitè d'Honor de les finals europees i mundialsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'auditori del Palau de Gel ha acollit aquest migdia l'acte de constitució del Comitè d'Honor de les finals de la Copa d'Europa i de les finals de la Copa del Món que acollirà Soldeu-El Tarter al 2022 i 2023 respectivament. Estarà presidit pel cap de Govern, Xavier Espot, i comptarà també amb la presència dels ministres Jordi Torres i Sílvia Riva, el president del COA, Jaume Martí, i els presidents dels clubs del país.

Amb aquesta constitució s'inicia el compte enrere per les finals de la Copa d'Europa que se celebraran entre el 14 i el 20 de març de l'any vinent i que seran el preludi de les finals de la Copa del Món del 2023. La cita continental, a més, serà l'últim gran test que tindrà Andorra abans de la votació de la seu del Campionat del Món d'esquí alpí del 2027, que es farà al maig a Portugal.

De cara a les finals de la Copa d'Europa, es preveuen algunes novetats, com l'emissió en streaming de les proves tècniques, i l'ampliació de l'ski room, que s'instal·larà a una de les plantes del pàrquing de la pista Avet perquè els diferents equips puguin gaudir de més espai. Segons ha explicat el president del Comitè Organitzador, David Hidalgo, la cita compta amb un pressupost d'uns 600.000 euros, i també hi haurà una gran aposta per la sostenibilitat pensant en la possible celebració dels Mundials al 2027.

Durant l'acte, el cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat que "som un país amb moltes particularitats, i una és que sabem fer-nos grans per organitzar esdeveniments com aquests", a més, ha assenyalat que "és un repte majúscul però sense dubtes que ho superarem".

tracking